Cal Jutge faç

On Anem a Menjar? Aquesta setmana un Restaurant Osonenc

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca d’Osona, concretament d’Orís

Cal Jutge

 

Es tracta del restaurant de Cal Jutge, un lloc que te el seu encant, amb una cuina molt treballada, productes de la terra, ben cuinats, fan un menú diari relació preu qualitat excel·lent i també un menú molt elaborat el cap de setmana.

El servei amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8,5

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>