POLÍTICA DE
PRIVACITAT

Aquestes condicions generals tenen per objectiu regular les condicions d’ús del lloc web www.aramtm.com, el titular del qual és Sebastià Raurell Pujol, (nom comercial Aram Trade media), amb el contacte: direccio@aramtm.com. La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació per part de l’usuari de les condicions generals d’ús. Aram Trade Media es reserva el dret de modificar en qualsevol moment aquestes condicions generals d’ús, així com qualsevol altra condició general o particular, reglaments d’ús, instruccions o avisos que s’estimin oportuns.
L’ accés, navegació i ús de la pàgina web

www.aramtm.com és responsabilitat de l’usuari, per la qual cosa aquest es compromet a utilitzar els continguts de manera correcta i, per tant, eximeix Sebastià Raurell Pujol de qualsevol ús il·legítim que l’usuari pugui fer de la pàgina web.
Tots els continguts del lloc web www.aramtm.com (imatges, textos, software, vídeos…) són propietat d’Aram Trade Media o han estat obtinguts amb les corresponent autoritzacions per poder-los utilitzar a la pàgina web. Per a qualsevol ús diferent dels permesos, serà necessari obtenir el consentiment del titular dels drets i en cap cas la falta de resposta
suposa una presumpta autorització.

Aram Trade Media es reserva el dret de fer en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu lloc web o en la seva configuració i presentació, així com suspendre’n temporalment l’accés.
Aram Trade Media no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir, ni de possibles danys que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (hardware i sofware), o als fitxers o documents que hi ha emmagatzemats.