180529 manlleu-cabrera

El Grup Excursionista Manlleu organitza la 34a edició de la caminada Manlleu-L’Esquirol-Cabrera

La caminada Manlleu-Cabrera, de 22 km, serà el proper diumenge dia 3 de juny. El punt de sortida serà davant del rocòdrom Can Tiba-li a 2/4 de 8 del matí

A 2/4 de 8 del matí del proper diumenge dia 3 de juny, s’iniciarà una nova edició de la clàssica caminada popular que organitza el GEM, i que tindrà com a punt de sortida el rocòdrom municipal Can Tiba-li, situat a la zona esportiva de Manlleu.

Les inscripcions per participar-hi es formalitzaran el mateix diumenge, just abans de la sortida, amb un preu de 13€ la inscripció general i de 10€ per a socis del GEM.

Pel que fa a la tornada de Cabrera a Manlleu des del GEM s’oferirà un servei d’autobús des de Cantonigròs amb un preu de 2€ per persona. Es faran 3 viatges d’autobús a partir de 2/4 de 2 del migdia, amb sortida davant del restaurant Can Puntí.

Més informació a www.gem.cat

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>