Artdepas_2017

L’ArtdePas creix amb noves disciplines artístiques i un nou escenari al barri del Remei

• El projecte suma en aquesta edició un nou escenari a l’Espai Habitatges Montseny que s’afegeix als de la plaça Carbó i de plaça de la Noguera, ampliant la programació a diverses disciplines i unificant els horaris als diumenges d’estiu a les 7 de la tarda
* El programa ArtdePas dona el tret de sortida a la seva setena edició el proper diumenge 3 de juny en una edició marcada pel creixement en nombre d’escenaris i de disciplines artístiques, a més de la unificació horària dels concerts els diumenges d’estiu a les 7 de la tarda. El nou escenari estarà ubicat al barri del Remei, a l’Espai Habitatges Montseny, i se suma als de la plaça del Carbó i a la plaça de la Noguera estrenat l’any passat.

Una altra de les novetats destacades d’aquesta edició és la inclusió de diferents disciplines artístiques, pensades per a un públic familiar i que se sumen a la música, com són activitats de dansa, circ, acrobàcia, màgia o titelles.

La primera actuació del cicle d’activitats de l’ArtdePas serà aquest diumenge 3 de juny a la plaça del Carbó amb Octopussy Cats (jazz) i Alidé Sans (rumba-reggae-soul) tancarà la programació el dia 26 d’agost també a la plaça del Carbó.

L’ArtdePas 2018 és un projecte que fomenta viure la cultura a peu de carrer, que s’emmarca en el programa d’arts escèniques i música, i que té una clara voluntat d’oferir propostes artístiques d’estiu que puguin resultar atractives al conjunt de la ciutadania.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>