IMG_6868

Entrevista a Ràdio Vic_90.3FM

Avui en lloc de tertúlia Joan Turró m’ha fet una entrevista per repassar als meus darrers 8 anys professionals al costat de Josep Ma. Vila D’Abadal.
Entre d’altres he expressat la meva satisfacció per haver pogut compartir 8 anys de la meva vida laboral al costat de Vila D’Abadal, crec que a no tardar massa serà reconegut com un dels millors alcaldes de la ciutat.
RadioVic_7_7_158 anys per mi, autèntics, d’un aprenentatge fantàstic, d’una activitat frenètica i sobretot al costat d’una gran persona, a més d’un gran polític.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>