Foto MDC_11_7_15

MDC ACTIVA EL PARTIT I CONVIDA ALS CRÍTICS D’UNIÓ A UNIR-SE AMB EL MOVIMENT DEMÒCRATA CATALÀ.

El Moviment Demòcrata Català ha acordat avui a Vidrà activar el partit polític que tenen constituït des de mitjans de 2013 i convidar als Hereus d’UDC de 1931 a fer una trobada per estudiar actuacions conjuntes en vistes a les eleccions del proper 27-S.

La reunió del Moviment Demòcrata Català celebrada avui a Vidrà ha servit per oferir a la plataforma Hereus d’UDC de 1931 a unir esforços i per tant, concertar una trobada entre ambdues formacions amb la finalitat d’analitzar la forma i manera d’actuar conjuntament, en vistes a les properes eleccions del 27 de setembre. Segons el President de MDC i alcalde de Vidrà, Josep Anglada i Dorca, des de finals de 2012 portem defensant els principis i objectius que ara pregonen els Hereus d’UDC, no només en la ideologia sinó també en la forma d’entendre la política, i per tant, resulta lògic que ens assentem en una mateixa taula per parlar-ne.

NdP 11.07.2015 - MDC.CATAlhora, un dels altres acords que ha pres la mateixa Junta de Govern, que ha comptat amb l’assistència de Josep Maria Vila d’Abadal i diversos representants de les demarcacions de Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona ha estat posar en marxa el partit polític del Moviment Demòcrata que tenen ja constituït des del 26 de setembre de 2013. Anglada ha exposat que la finalitat d’aquest pas endavant és canalitzar el projecte humanista i independentista que defensem per a posar-lo al servei del President de la Generalitat Artur Mas. I ha afegit que arribar acord amb formacions polítiques que comparteixin els principis fundacionals de MDC ha de servir per a potenciar aquesta opció nítidament democristiana i independentista, que ajudi a consolidar el procés d’independència que vivim, i esdevingui una clara opció política per a les primeres eleccions constituents.

 

Moviment Demòcrata Català.

 

Vidrà, 11 de juliol de 2015.

 

 

Responsable de premsa: Sebastià Raurell / direccio@arantm.com / 639.328.766

 

Persones de contacte: Josep Anglada / Xavier Farrés

Telèfon: 608.130.609 / 649.905.292

Correu electrònic: moviment@mdc.cat

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>