IMG_8183

Nit de Botigues a Torelló

IMG_8188 IMG_8192Per tercer any consecutiu, el passat dissabte, Torelló va celebrar la Nit de Botigues. L’edició d’aquest any va començar a les 8 del vespre i es va acabar a les 12 de la nit. A partir de mitjanit hi va haver el fi de festa a la plaça Nova amb el concert de les Tietes Queques.

A l’edició d’enguany de la Nit de Botigues hi han participat 86 establiments comercials, i que van estar distribuïts al llarg del recorregut: carrer del Pont, plaça Vella, plaça de la vila, carrer Sant Feliu, carrer Capsavila, carrer Mossèn Parassols, carrer Sant Miquel, carrer Sant Bartomeu i plaça Nova.

La temàtica d’aquest any va ser el cinema. Per això, els diferents carrers van idear les seves activitats i ornamentacions per tal de vestir la festa d’acord amb aquesta temàtica. Es va poder trobar una representació del cinema western al carrer Sant Miquel, i del cinema musical al carrer Sant Feliu, i del cinema d’acció al carrer Sant Bartomeu; o bé la gala dels Òscars, al llarg de tot el trajecte del carrer del Pont a la plaça Vella, amb les figuretes del premi i Mickey Mouse deambulant pel carrer.

Els establiments col·laboradors i participants de la Nit de Botigues van aportar moltes propostes d’activitats i actuacions, Dj’s i concerts en directe, degustacions de productes, photocalls i caracteritzacions de maquillatge i perruqueria com les millors estrelles de Hollywood, passarel·la de pentinats, així com degustacions de productes, còctels, maridatges, atraccions infantils, toros mecànics, balls country i altres sorpreses.

La botiga Pingüins de la Plaça Vella va ser una de les botigues participants, i volen agrair a les persones que van anar a la botiga, sigui a comprar, veure o remenar, el fet important és la seva presència.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>