IMG_0860

On anirem a Menjar? Aquesta setmana a la capital del País”BCN”. Bon profit

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant que és una barreja de cuina peruana i japonesa en un local de disseny curiós, amb fils de colors, fusta i bombetes.
IMG_0885

És tracta del Rest. Pakta de Barcelona.

Després de 5 anys, el Pakta ha girat al seu estil, però evoluciona el seu esperit Nikkei. Nom amb el qual es designa als emigrants d’origen Japonès i a la seva descendència.
Aquest 2019, Pakta  proposa un viatge a través dels sentits de la cuina mediterrània i amb els ulls del Japó en format per compartir, o dit d’una altra manera, com seria un restaurant Japonès a la Mediterrània. O per què no dir-senzillament, Tapes Japoneses.
Volem ajudar als nostres clients a viure l’experiència de conèixer una cuina nova i diferent. A més de poder treballar de la millor manera possible els productes de temporada; per això considerem que donada la complexitat de saber triar, és millor guiar-los amb una seqüència d’alguns dels plats més representatius que trobaran al nostre menú.
El 80% del menú està basat en productes del mar i verdures de temporada.

Pakta està dirigit per Jaume Marambio a la cuina i per Gemma Vazquez a la sala.

El servei amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 9

IMG_0839 IMG_0843 IMG_0844 IMG_0846 IMG_0862 IMG_0863 IMG_0864 IMG_0866 IMG_0868

 

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>