407_76976731

On anirem a menjar? Aquesta setmana us recomano un Restaurant Osonenc.

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca d’Osona, concretament de Sta. Eulàlia de Riuprimer.
los-tres-arroces
Es tracta del Rest. De Can Ton, on en destaco molt per damunt de tot la carn, i més concretament l’entrecot, és dels llocs on el fan millor, d’una qualitat immillorable i preparat totalment al gust del client, també el filet a la brasa i filetejat i servit també al gust, i una gran varietat en arrossos cada un millor.

El servei molt amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 9
407_76976727

arroz-pato-de-montana IMG_0285 IMG_0286 IMG_0287

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>