moix

On anirem a menjar? Aquesta setmana a La Garrotxa

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Garrotxa.
IMG_5727
Es tracta d’un Restaurant centenari, La Moixina d’Olot, situat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Zona humida rodejada de fonts i de vegetació singular, declarada reserva d’interès geobotànic i posseïdora d’un encís transmès en multitud de poemes i pintures.

Entorn privilegiat d’harmonia, bellesa, frescor, calma… Amplis espais, ideals per a turisme familiar i tota mena de celebracions, banquets, trobades, convencions, reunions i actes de tot tipus a l’aire lliure.
Cuina volcànica, de mercat i tradicional, amb productes de proximitat, de qualitat i amb una acurada elaboració.

El servei es amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8,5
IMG_5723 IMG_5724 IMG_5725 IMG_5726

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>