IMG_9113

On anirem a menjar? Aquesta setmana un restaurant Osonenc

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca d’Osona, concretament del poble de Seva.
IMG_9112

El Bar Restaurant Can Rafael es troba al poble de Seva, dins la comarca de Osona. Aquest espai proposa un ambient familiar i acollidor per a gaudir de la cuina de mercat.

En aquest restaurant es caracteritzen per cuidar dels detalls de cada plat i utilitzar productes frescos i de primera qualitat. A més, compten amb una carta amb especialitats com els arrossos, la carn de caça o les postres casolanes i serveixen esmorzars de forquilla. També compta amb un menú diari, un menú infantil, un menú per a grups (per a un mínim de 10 persones) i tenen plats aptes per a persones celíaques i servei de menjar per a emportar-se.

L’establiment està dividit en dues plantes i compta amb salons privats. Això permet realitzar celebracions especials com menjars familiars, menjars íntims o menjars d’empresa. També disposa de zona de jocs per als nens amb un parc.

El servei amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8,5

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>