IMG_9001

“On Anem a Menjar? Aquesta setmana un Restaurant de Barcelona

La meva proposta de la setmana es un Restaurant de Barcelona, concretament on acaba el Tramvia Blau.
IMG_9004

Totes les ciutats amaguen petits secrets. Cada una guarda petites històries. Són històries amb un atractiu particular, llocs que no necessiten canviar, que amb el pas del temps acaben formant part de la memòria de la ciutat.

Qualsevol indret, per ser recordat, ha d’estar fet de records emotius. El Restaurant La Venta de Barcelona, situat on acaba el tramvia blau, n’és un d’ells.
Amb més de cent anys d’història segueix sent un lloc vital, contemporani, imprescindible.

Les Gambes en tempura amb salsa romesco, els calamars a la romana, el tàrtar de tonyina, el carpaccio de vedella amb parmesà, les garoines gratinades, la cua de bou desossada o l’arròs caldós de bacallà són alguns dels plats que jo recomano d’una extensa i variada carta, completada amb unes postres delicioses com el púding de mató amb gelat de mel, el suflé de xocolata o les torrades de Sta. Teresa.
El servei és acurat, ràpid i eficient.
Puntuació  sobre (0a10) – Un 8,5

1 2 IMG_9001 IMG_9002

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>