Cartell No en formis part

Inauguració de l’exposició #NoEnFormisPart de l’AEG Arrels de Manlleu

La unitat de Ràngers i Noies Guia de l’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu presenta una exposició de conscienciació envers el maltractament animal.
Aquest dissabte s’inaugurarà l’exposició #NoEnFormisPart, de la unitat de Ràngers i Noies Guia de l’AEG Arrels de Manlleu, formada per nois i noies d’entre 11 i 14 anys.
Aquesta unitat ha treballat des de principis de curs en un projecte que té per objectiu conscienciar sobre les problemàtiques que pateixen els animals en diferents àmbits com el domèstic, l’espectacle o l’alimentari.
L’exposició s’inaugurarà el proper dissabte 19 de maig de 16 a 18 h al Passeig del Ter (a la zona de l’embarcador) i es podrà visitar fins el diumenge 27 de maig.

Com a complement a l’exposició, la unitat de Ràngers i Noies Guia també té previst llançar una campanya de conscienciació a través de xarxes socials.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>