63a Exposició de flors, monuments, patis i jardins de Girona

Temps de flors és una exposició amb més de 60 anys d’història que s’organitza amb la implicació de la societat gironina. El treball col-laboratiu, amb una àmplia participació d’agents, associacions, centres educatius, artistes, establiments, un esforç desinteressat de centenars de persones voluntàries fan possible la mostra, que compta amb la implicació també de l’Ajuntament de la ciutat.
L’esdeveniment, un dels més singulars i atractius de la ciutat, presenta durant 9 dies uns 200 projectes florals en un itinerari configurat per monuments, patis privats, jardins històrics i racons emblemàtics de la ciutat.
Un seguit d’activitats culturals i una bona oferta gastronòmica i d’oci innovadora completen la proposta de Temps de Flors durant aquests dies a Girona.
I participen més de 1.100 voluntàris i més de 80 persones d’equips de brigades municipals de jardineria, de transport, de fusteria, de pintura, d’enllumenat, de tallers i d’obres.
203 són els projectes florals dividits en tres categories de participació: 132 exposicions florals en patis, monuments i jardins, 50 exposicions florals urbanes, 11 establiments amb decoració floral.
TempsFlors

TempsFlors5

TempsFlors4

TempsFlors3

TempsFlors2

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>