On anirem a Menjar? Aquesta setmana us recomano un Restaurant Osonenc

El restaurant Mas Ricart és a Vic, a Barcelona. Aquest mas restaurant es troba envoltat per la natura i té vistes al Montseny i la Plana, cosa que fa que sigui un lloc ideal amb un ambient tranquil i agradable.

La cuina és d’estil tradicional i catalana i està elaborada amb els millors productes de mercat. Entre els seus plats destacats hi ha els calçots, el timbal de foie, els bolets, l’espatlla de xai, les costelles de cabrit, l’escudella i les postres com el brownie o la crema catalana.

L’establiment disposa d´una zona per a nens, una terrassa, salons privats per a la celebració de reunions, banquets i esdeveniments.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>