Estanyol

On anirem a menjar? Aquesta setmana toca un Restaurant Osonenc

Aquesta setmana us recomano un Restaurant de la Comarca d’Osona, pertany al Brull.
Rest Estanyol
Es tracta del Restaurant l’Estanyol, dels germans Font – en Joan a la cuina, i en Robert a la sala – el van inaugurar el 1991, just abans de la prova d’hípica de les Olimpíades de Barcelona 92 que es van fer a Montanyà.
Amb uns quants anys de solera l’Estanyol manté la tradició, la qualitat i el bon gust per la cuina, oferint els millors productes de l’entorn i d’on faci falta, des de km. 0 fins on sigui millor qualitat. Cuinen amb la rigorositat i estimació que es mereix el producte amb l’amor de fer les coses el màxim de bé, ofereixen un servei variat, acurat i amable, donant la màxima atenció al client.
Des d’aleshores, la seva proposta gastronòmica s’ha anat consolidant com una de les més atractives de la zona.

1 IMG_9228 IMG_9229 IMG_9234 IMG_9235

 

 

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 9

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>