IMG_3652

On anirem a menjar? Aquesta setmana a la comarca del Tarragonès.

Aquesta setmana us recomano un restaurant de  Torredembarra,   vila i municipi costaner a la comarca del Tarragonès. Localitzat a la Costa Daurada confronta per l’oest amb Altafulla, pel nord amb la Pobla de Montornès i per l’est amb Creixell
IMG_3652

Es tracta del Rest Xaloquell, un restaurant que rep crítiques no massa bones i fins i tot algunes de molt dures, per la meva banda dir, que el dia que i vaig anar vam menjar força be, cuina normal típica de platja, vam menjar arròs negre, una fideuà, unes sardines, musclos…be

El servei correcte i bastant eficient, si una mica lents.

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 7

IMG_3558 IMG_3559 IMG_3563 IMG_3566 IMG_3587 IMG_3636

 

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>