Rest

On anirem a Menjar? Aquesta setmana un Restaurant d’Osona

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca d’Osona, concretament del poble de Taradell.
El Restaurant Goitallops està ubicat a l’urbanització que porta el mateix nom, a Taradell. Ocupa la masia el Mas Esquís que està en un indret envoltat de natura i amb uns interiors renovats que combinen un ambient acollidor i funcional. La Montse, el Toni i l’Aida i tot el seu equip, ens ofereixen una cuina feta amb productes de mercat i amb un toc d’originalitat que ens delectarà el paladar.

El preu, molt adequat a la qualitat dels seus productes.

El servei molt eficient i amable.

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8,5

2019-05-14 IMG_0925 IMG_0926 IMG_0927 IMG_0934 IMG_0935 IMG_2228

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>