El Portal Krug Fachada final

On Anirem a Menjar? Aquesta setmana fora del nostre País.

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant d’Alacant, és el bar gastronòmic més visitat d’aquesta població.

IMG_3490
Situat a Alacant, El Portal és restaurant, taverna, lloc de tapes i vins i cocteleria. Amb un horari ininterromput de cuina, el local de Carles Bosch s’ha convertit en un lloc de referència per a tots els visiten Alacant, estrangers inclosos que arriben atrets per Krug, que l’ha seleccionat com el seu primer bar gastronòmic ambaixador de la maison .

De la seva afició per la gastronomia i de la seva expertise en màrqueting, va néixer El Portal Taverna & Wines fa set anys a Alacant. Carlos Bosch va arrencar així un bar de tapes que compleix amb tots els valors clau d’aquest format de negoci, reconceptualizando, de passada, la idea de luxe culinari, en versió per a tots els públics i, alhora, amb alternativa top. El resultat és un local que, amb horari non stop de cuina i obert tots els dies de la setmana, atén uns 350 clients a el dia.

¿Claus de la fórmula? Producte d’alçada màxima, receptes infal·libles, cuina i servei que s’ajusten a la regularitat, imponent celler i la llibertat de menjar de moltes maneres a qualsevol hora i amb un ampli tiquet mitjà (de 15 a 300 euros) en barra, taules altes, menjador sota reserva i una taula esponsoritzada per Krug amb menú degustació. A aquests ingredients s’uneix l’estratègia de captació de clientela estrangera amb inquietud gastronòmica en un espai que alguns comparen amb Ten Amb Tingues , un dels conceptes madrilenys de l’brasiler Sandro Silva, qui també triomfa amb un local que està molt de moda a la capital : Amazònic .

 

Com aliat en el seu projecte, Carlos Bosch compta amb Sergio Serra com a soci i cap de cuina. Amb els seus 120 plats, la carta garanteix varietat a l’comensal, que no es pot perdre hits com la ensalada (5,90 euros), el bocata de sardinetes (6,90 euros) o el pepito de vedella (8,90 euros), juntament amb les mandonguilles (8,90 euros), el remenat de ortiguillas (11,90 euros) o l’ arròs de gamba vermella de Dénia (18,90 euros / ració). Ibèrics, caviar, tòfona, marisc, salaons, conserves, verdures i pa de coca completen l’oferta, en part en ració i mitjanes. La temporada marca els plats fora de carta i, alhora, hi ha dos menús per 55 i 75 euros.

Com ambaixada Krug a Espanya, El Portal compta amb una opció de luxe: una taula per entre quatre i vuit comensals, amb un menú gastronòmic (190 euros , amb IVA) basat en productes top acompanyats de Krug Cuvée (suma de vins de diferents anyades ). La Table Krug es converteix en el primer bar gastronòmic seleccionat com a ambaixador per la maison .

Amb una oferta de més de 300 referències, 80 per copes, i vuit sommeliers, el vi és eix clau a El Portal, a preus interessants, derivats de l’alta rotació d’un celler que reflecteix l’afició de Bosch, col·leccionista vinícola. A més, compta amb cocteleria gestionada per vuit bartenders . A la nit, reconeguts DJ punxen música dels anys 70 als 90 i actual.

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 9
IMG_3482 IMG_3483 IMG_3484 IMG_3485 IMG_3487 IMG_3488

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>