19029492_1455518844523802_6795850663070761181_n

On anirem a Menjar? Aquesta setmana a un municipi de Lluçà

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant d’un municipi de Lluçà a la Comarca d’Osona.
2

Es tracta del Restaurant Cal Penyora de Sta Eulàlia de Puig-Oriol, ofereix una cuina catalana tradicional.

A la seva carta si poden trobar plats diversos, però entre els més destacats es troben les aus de corral, la vedella, els cigrons amb cansalada, les patates amb peloia, el senglar amb patates, els embotits de la comarca i les postres casolanes, com el famós flam de formatge.

Aquest local es caracteritza per un ambient familiar i té una terrassa i una llar que el fa molt acollidor. A més, és ideal per a famílies donat que al costat hi ha dos parcs infantils per a que els petits puguin divertir-se.

El servei eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8
1 3

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>