IMG_5278

On Anem a Menjar? Avui us recomano un Espai Gastronòmic Osonenc

Aquesta setmana us recomano un  espai gastronòmic de la Comarca d’Osona, concretament a Vic.
IMG_5288

És tracta del Seminari de Vic, un lloc que ofereix diferents estades a la ciutat de Vic, entre elles estades Gastronòmiques.
Si us agrada el món de la cuina i la gastronomia, si teniu ganes de descobrir nous aromes, sabors, textures i colors, si el que realment us agrada és menjar bé, us proposem un cap de setmana gastronòmic a Osona.

En un emplaçament únic, Osona és terra de bons embotits (llonganissa, botifarra, somalla, bisbe, fuet…), de tòfona, de bolets, de llegums, d’hortalisses, de pastisseria (pa de pésseic, carquinyolis, coques…), de formatges, de matons; li oferim la possibilitat de gaudir de la cultura, de l’art i del bon menjar. Així com d’un petit curs de cuina per a poder compartir noves receptes, idees i tècniques culinàries.

Aprofiti aquesta experiència única acompanyat i guiat per tot un equip de persones que faran de la seva estada una experiència excepcional

IMG_5250 IMG_5251 IMG_5252 IMG_5256 IMG_5257 IMG_5258

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>