IMG_4816

On Anem a Menjar? Aquesta setmana a un Restaurant del Baix Empordà

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de S’Agaró, població del municipi baix empordanès de Castell-Platja d’Aro. Es situa entre els pobles de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro, en el litoral de la Costa Brava
IMG_4817És tracta del Restaurant El Foc parrilla, és un asador, barbacoa argentina. Tenen una carn espectacular, entrecots de nebraska i de sabor espectacular i t’ho fan exactament com tu ho demanes, fora de carta tenen coses molt bones com espatlleta, llangardaix que són unes tires de porc molt bones, Xoriço i botifarra, etc.

Bon restaurant de brasa cal deixar-se aconsellar perquè entén un munt, el preu? no és barat.

El servei és cordial i amable.

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8,5

IMG_4818 IMG_4819 IMG_4820 IMG_4821

 

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>