IMG_8314

On Anem a Menjar? Aquesta setmana un Restaurant de Sta. Eulàlia de Puigoriol

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca d’Osona, concretament del poble de Santa Eulàlia de Puigoriol és una entitat de població del municipi de Lluçà.

IMG_8313

És tracta de Ca La Filo (Cafè Nou) és un bar restaurant situat a peu de carretera del bonic poble de Santa Eulàlia de Puigjoriol. Compta amb una ubicació que permet aparcar amb facilitat i des de la seva terrassa presenta als seus comensals unes meravelloses vistes a les muntanyes del Montseny.

La seva cuina es caracteritza per ser d’estil tradicional català, per la qual cosa predominen plats de cocció lenta amb tocs casolans. Entre els seus plats, es poden destacar els canelons casolans, l’entrecot a la brasa, la vedella amb bolets o els seus postres casolans. A més, també tenen un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a grups i un menú per a nens. També tenen servei de menjar per emportar.

El servei és familiar, amable, simpàtic i molt eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 9

IMG_8316 IMG_8317 IMG_8318 IMG_8326 IMG_8327 IMG_8328 IMG_8329

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>