IMG_3483

On Anem a Menjar? Avui destí la comarca de La Garrotxa

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca de la Garrotxa.
IMG_3479
Es tracta del restaurant Ca la Matilde es troba a Sant Feliu de Pallerols, just al davant de la carretera nacional que va a Olot.
Sant Feliu està situat a la vall d’Hostoles, s’estén per les valls del riu Brugent i del seu afluent, el Sant Iscle, accidentat per les serres del Corb i de Fontpobra i els volcans de Can Tià i Traiter, dintre del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Ca La Matilde es caracteritza per una cuina tradicional elaborada amb productes locals. A més, forma part del grup Cuina Volcànica que preparen principalment els plats amb productes de la comarca perquè els clients tinguin l’oportunitat de degustar els sabors autèntics del lloc on es troben.

Algunes de les seves especialitats són el rostit de festa major i els peus de porc amb escarlets, però la seva carta, que es troba disponible els caps de setmana, està plena de propostes suculentes.

Durant la setmana, de dimarts a divendres, tenen un menú diari, però també tenen un menú de dissabte, un menú de diumenge i festius, un menú per a nens, un menú per a grups i plats aptes per a persones celíaques. També disposen d’un servei de menjar per emportar i serveixen esmorzars de forquilla.

El servei és amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8
IMG_3480 IMG_3481 IMG_3482

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>