Magda

On Anem a Menjar? Aquesta setmana un Restaurant de la Capital d’Osona

Aquesta setmana us recomano un  Restaurant de la Comarca d’Osona,  que està ubicat en una casa restaurada del segle XVII.
17-large
Es tracta del Restaurant Magda Subirana de Vic, un lloc de referència de la millor cuina catalana a Vic, fruit de la feina ben feta.

La cuina troba les seves arrels en els receptaris clàssics, el producte fresc i les pinzellades més delicades de la cuina d’avantguarda.

Tres pilars sòlids sobre els quals la xef Magda Subirana parla de modernitat a través del domini de la tradició i ho plasma en una oferta variada, cuidada i adaptada a les necessitats de cada comensal.

Pel que fa el local, es en un espai ampli, acollidor i funcional distribuït en dues sales, un saló privat amb equipament audiovisual i una meravellosa terrassa exterior, amb tots els detalls de la Magda i en Xevi.

El servei és molt amable i eficient

Puntuació  sobre 10 – Per mi un: 8,5

Magda1 Magda2 Magda3 Magda4 Magda5 Magda6

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>