vista-del-letrero-exterior

On Anem a Menjar? Aquesta setmana una Pizzeria de la Plaja de Pals

Aquesta setmana una Pizzeria de la Platja de Pals.
IMG_0978

És traca de la Pizzeria Niif Niif, situada a la carretera de la Platja de Pals, un lloc que compleix amb les necessitats gastronòmiques de turisme estiuenc i els seus plats són bàsics, amb bones amanides, la pasta ben cuinada, unes gambes boníssimes i una excel-lent carn de Girona.

El preu es normal, no es abusiu per ser un lloc de platja.

El servei és molt amable i també molt eficient.
Puntuació  sobre (10) La meva és de : 7,5
IMG_0966 IMG_0967 IMG_0968

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>