Can Pasqual

On Anem a Menjar? Nova proposta de restaurant, avui Osonenc.

Avui el restaurant que us recomano es al Brull, un municipi de la comarca d’Osona, situat entre la plana de Vic i el massís del Montseny

Can Pasqual1

Es tracta del Restaurant de Can Pasqual,  ofereix un ambient agradable i la possibilitat de disfrutar de la típica cuina catalana, que junt amb l´acurat servei i els plats elaborats amb els millors productes de la terra, fa les delícies dels paladars més exigents. És una cuina plena de gustos i sensacions, de la que us recomanem entre d´altres l´Espatlla de xai al forn, els Canalons, i a mi personalment m’encanta l’escudella i carn d’olla. El servei és molt amable i eficient.

Puntuació  sobre (0 a 10) –  8,5
1 2 IMG_9023 IMG_9025

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>