sANT mARTÍ vELL

On anem a menjar? Aquesta setmana us proposo un restaurant ampurdanés…

Avui el protagonista és un petit i bonic poble de Sant Martí Vell, municipi ampurdanés adscrit a la comarca del Gironès.

Aquí hi trobem el Restaurant Sant Martí Vell d’en Robert i la Roser.

Després dels 20 anys d’experiència que la Jovita portava a la cuina de l’Aurora, van decidir obrir un segon restaurant a Sant Martí Vell.
En Robert, fill de la casa, s’ha criat entre fogons. La seva inquietud per aprendre a cuinar l’han portat a posar-se al capdavant juntament amb la Roser.
En Robert a la cuina i la Roser a la sala, fan l’equip perfecte, un pel producte i l’altre pel client.
Val a dir que és una cuina propera, creativa, sense deixar els orígens del xup-xup.
Durant la setmana fan el menú de temporada a un preu de 17;50/18:00€.
Els caps de setmana disposen d’una extensa i variada carta amb amanides de tots tipus (excés d’amanida gaire bé en tots els plats), destaca l’amanida de l’hort de St. Martí, escalivada feta a la brasa, els cargols a la llauna, un bacallà fregit amb patata confitada, popets guisats, el calamars a la romana (excessivament oliats), a destacar les brases amb alzina on podem gaudir del turbot amb allioli, també el pop a la gallega amb patata i melmelada de tomàquet (extraordinari), entrecot, botifarra, també les cassoles de la Jovita i per acabar una extensa i variada carta de postres.

Pel que fa al servei, uns molt bé amb més simpatia i amabilitat, altres no tant, però tots amb professionalitat.
Puntuació sobre (0a5) ,

Jo els hi donc un:4

5

6

7

9

10

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>