foto castell

On anem a menjar? Descobriu el Restaurant que us proposo avui.

El Restaurant es troba situat en una finca que hi ha un enclavament estratègic al llarg de la història i que actualment acull el celler més antic de Catalunya de vins fins, mantenint elaboració en plena activitat amb prestigi internacional.

Castell del Remei
Consta d’un castell construït a finals del segle XIX sobre una antiga edificació; d’un santuari d’estil classicista italianitzant; i de vestigis de la colònia agrícola més important de l’època amb un molí, una antiga destil•leria i tallers de boteria i ferreria.
Així mateix, en plena natura -entre vinyes, arbredes i llacs-, s’hi troba el restaurant de la finca que ofereix des de sempre una cuina tradicional, pròpia de la terra i elaborada amb productes de proximitat, recomano la mousse de foie caramel-litzat amb fons de poma i pernilet ibèric, els cargols, els calamars a la romana, el bacallà al forn entre d’altres i tot maridat amb vins de la propietat i/o amb altres del grup cellerer de Tomàs Cusiné.
El servei és amable i també eficient.
Puntuació sobre (0a5) ,
jo els hi don un:3

Plat1

Plat2

Plat3

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>