5

Inauguració del Nou Espai Solidari a Taradell

Aquest dijous va tenir lloc a Taradell la inauguració del nou Espai Solidari on hi son presents les entitats de Taradell, Càritas, Som Dones i Osona contra el Càncer.
L’Acte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Taradell Lluís Verdaguer, així com també diferents regidores i regidors, representants de Càritas, Creu Roja i en nom Banc dels Aliments i van ser Víctor Pedragosa, Coordinadors dels Delegats Comarcals i de Sebastià Raurell, delegat Comarcal a Osona, va ser un acte senzill i de portes obertes a la població, en un edifici recentment remodelat i amb molt d’espai.
Lluís Verdaguer va voler agrair la tasca feta des del departament dels Serveis Socials de l’Ajuntament així com també de les diferent entitats del poble i els seus voluntaris, “ Gràcies a vosaltres, som on som i on hem arribat”.
Un cop fet els parlaments es va procedir a fer una visita per a totes les instal•lacions i es va acabar l’acte amb un petit refrigeri.

9

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>