obres_pont_1

Les obres d’ampliació del Pont de Can Molas de Manlleu avancen segons el calendari previst.

Segons la direcció d’obra els assajos fets a l’estructura interna del pont han donat millors resultats als previstos en el projecte, fet que permet continuar avançant sobre el calendari previst i amb possibilitat de reduir el termini d’11 mesos.

Passat el primer mes des del tancament del Pont de Can Molas i l’inici de les obres d’ampliació del mateix informem de l’estat actual de l’obra. En aquest primer mes s’han dut a terme els treballs de fressat d’asfalt i demolició de paviment de les voreres de la plataforma del pont i adequacions de l’entorn. S’ha realitzat l’execució i connexió provisional de serveis afectats (la canonada d’aigua potable i la d’Aigües Vic) mantenint sempre el servei als veïns, i s’està procedint a l’eliminació i adequació dels serveis existents que estan penjats sota el pont (canonada de Aigües Vic i Telefònica). Part d’aquestes canonades són de fibrociment i per aquest motiu ha calgut seguir el protocol establert per l’extracció d’aquest material.
Durant el proper mes es preveu seguir amb l’eliminació de serveis afectats i començar els talls longitudinal i transversal amb l’objectiu d’extreure una bona part del tauler actual (començant per les parts de voladís i alternant els dos costats).
Segons la direcció d’obra, els assajos fets a l’estructura interna del pont han donat millors resultats als previstos en projecte, i per tant el ritme de l’obra no s’ha de veure afectat per aquest motiu.
El termini oficial previst de l’obra és d’11 mesos, havent-hi el compromís per part de totes les parts implicades d’intentar reduir-lo. Es considera que el termini real pot ser menor, però s’anirà concretant a mesura que avanci l’obra.
obres_pont_2

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>