LaCabra_eurosrecaptats

Festa solidària a la discoteca La Cabra de Vic amb la col-laboració del Banc dels Aliments d’Osona

El passat dissabte dia 24 a la sala La Cabra de Vic, va tenir lloc la festa solidària organitzada conjuntament amb Banc dels Aliments d’Osona, Creu Roja i La Cabra. Es va fer aforament complet i la nit va desembocar en un gran èxit, gràcies al gran nombre de gent que va voler venir a La Cabra i ser solitari per a l’alimentació infantil, el total recaptat va ser de 1.250€, la foto adjunta correspon a l’entrega per part de La Cabra del taló amb l’import abans esmentat a Sebastià Raurell, Delegat Comarcal del Banc dels Aliments.
Un dels punts forts de la nit, va ser l’actuació del grup de versions osonenc, Sixtus, que van fer ballar i cantar a tot el públic.
Està vist que la festa i la solidaritat poden anar i van junts perfectament.

Des del Banc dels Aliments d’Osona i de la Creu Roja, Sebastià Raurell “ agraïm molt sincerament a la gent de La Cabra per la iniciativa, i també com no, a tot el públic que va col•laborar en la causa, demostrant un cop més, que el jovent és el pilar del nostre futur”.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>