cartellfinal_olga

Se suspèn el recorregut inaugural del Mercat del Ram

La decisió és una mostra de suport més als presos polítics i exiliats fruit de l’excepcionalitat que està vivint el país
L’Ajuntament de Vic suspèn el recorregut inaugural del Mercat del Ram d’aquest dissabte 24 per la gravetat del moment que s’està vivint a Catalunya. Un recorregut que havia d’estar presidit pel candidat a la presidència de la Generalitat, Jordi Turull, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra.

“La decisió és una mostra de suport més als presos polítics i exiliats”, indica Anna Erra. En el mateix sentit, s’afirma que des de la ciutat de Vic “seguirem forts i units per convertir la indignació en coratge i perseverança”.

D’aquesta manera, i cancel•lat el recorregut inaugural d’aquesta fira mil•lenària, els únics actes oficials durant el matí de dissabte del Mercat del Ram presidits per l’alcaldessa seran el lliurament de premis a les vaques frisones, el 36è Concurs de Canals Porcines i la 2a edició del Premi Especial Osona.

RECORDEM:

Dia: Dissabte, 24 de març de 2018
12.00h. Zona sucre. Lliurament de premis a la carpa de les vaques frisones i l’espai ‘Llet és Salut!’.
13.00h. Espai VIT. Lliurament de premis del 36è Concurs de Canals Porcines i la 2a edició del Premi Especial Osona.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>