8585230

El primer equip del Club Patí Vic, campions de la Copa Intercontinental, rebuts a l’Ajuntament

L’alcaldessa, Anna Erra, i el regidor d’Esports, Titi Roca, han rebut els jugadors i el president del Club, Dani Martín, a la Sala de la Columna

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el regidor d’Esports, Titi Roca, van rebre ahir el primer equip del Club Patí Vic després de proclamar-se campió de la Copa Intercontinental d’hoquei patins el passat dijous, 29 de desembre, en derrotar per un contundent 5 a 1 a l’Atlético Huracán de Buenos Aires (Argentina).

Els dos gols de Cristian Rodríguez i els de Mia Ordeig, Roger Presas i Romà Bancells van permetre al conjunt de la ciutat entrar al grup dels tres equips catalans, juntament amb el Barça i el Reus Deportiu, que han guanyat el títol mundial. Després de complir tots els pronòstics, l’equip vigatà van obtenir la Copa Intercontinental per primera vegada a la història.

Durant l’acte de reconeixement, el capità de l’equip, Romà Bancells, va entregar una samarreta personalitzada a l’alcaldessa, Anna Erra, que es va mostrar molt agraïda i va recordar que ella també portava els colors de la ciutat com a jugadora de bàsquet.

Erra va esmentar els orígens del Club Patí Vic a La Pista, en què s’hi feien festes i es començaven a llogar patins. A dia d’avui, 75 anys després, els jugadors del primer equip “heu heredat tot aquell pòsit del pas del temps i l’heu deixat a l’excel·lència a nivell mundial” va remarcar l’alcaldessa, dient que l’èxit del Patí ha posat el nom de Vic al món.

Tant l’alcaldessa com el regidor d’Esports, Titi Roca, van coincidir amb la satisfacció de poder obrir la sala més important de la ciutat per un esdeveniment com aquest. Una fita que reconeix l’esforç i treball que hi ha al darrera d’un gran equip de jugadors professionals.

Roca, regidor i ex capità del Club Patí Vic, es va mostrar molt satisfet pel triomf aconseguit per l’equip vigatà i va animar-los a seguir treballant per aconseguir èxits com l’obtingut. A més, els va encoratjar dient-los que “representeu a molta gent i us animo a seguir per quedar-vos amb records tan positius com aquest”.

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>