FAV3

Fira d’Antiguitats de Vic

Des d’avui dia 21 i fins diumenge 23 d’agost de 2015, la ciutat de Vic torna a acollir la Fira d’Antiguitats, que aquest any arriba a la seva 24a edició. Una fira que se celebra cada mes d’agost des de l’any 1991, i que va adreçada als amants de les antiguitats i les peces inèdites de gran valor històric. Els expositors són antiquaris, brocanters, galeristes i numismàtics.

Any rere any, aquesta fira ha reunit expositors i visitants, principalment d’arreu de Catalunya. A l’última edició de la Fira hi van participar un total de 30 expositors que van mostrar més de 21.500 peces.

A banda dels diferents estands, a la fira es poden visitar exposicions relacionades amb aquesta temàtica, que s’organitzen anualment comptant amb la col·laboració d’entitats molt diverses.
FAV1

FAV2

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>