48è Pelegrinatge a Lourdes

Foto Grup1 Xinos Xinos1 Foto Grup

 

Acabats d’arribar d’un nou pelegrinatge a Lourdes, la valoració ha estat molt positiva. Ha estat un pelegrinatge fantàstic i per el que hem pogut copsar, en general la gent s’ho ha passat molt bé i ha estat molt contenta de totes les vivències d’aquests dies.
Tot i que el temps no ens va acompanyar massa, això no va ser cap impediment per tal que es poguessin fer totes les activitats programades.
Com ja vam destacar previament, dins les novetats d’aquest any, teniem per una banda l’expectació per veure com havia quedat el nou espai de la gruta després de la reforma feta per el santuari, i en general, tothom en va quedar molt content i li va agradar tal i com l’havien deixat amb el terra nou, la disposició de la gent que fa que es sentin més propers i més recollits, etc..
Per altra banda, teniem que aquest any incorporàvem un nou grup al Pelegrinatge: Els Menuts. Un grup de nens i nenes fins a 6 anys que van gaudir d’alló més del Pelegrinatge participant en algunes de les diferents activitats  així com fent coses més per ells, com per exemple una excursió en el trenet turístic de Lourdes , mentre els seus pares feien el servei que corresponia.

En xifres el nombre d’assistens fou de 772 persones, de les quals 412 eren d’osona- ripollès, cosa que representa un augment en comparació amb l’any anterior.

En definitiva un gran pelegrinatge novament i ja fent el compte enrera per l’any vinent. Com a delegació comarcal de l’Hospitalitat, la propera gran activitat son les Colònies d’Alpens amb persones grans i gent amb discapacitat, que farem com cada any a la localitat d’Alpens. Les dates del 2 al 8 d’Agost.

DELEGACIO COMARCAL OSONA-RIPOLLÈS HOSPITALITAT DE LA MARE DE DÉU DE LOURDES DE VIC

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>