48è Pelegrinatge a Lourdes, del 13 al 17 de juny 2015

Si no hi ha res de nou, el dissabte marxaré un any més a Lurdes, enguany ja fa 15 anys, sembla que va ser ahir que vam començar amb l’amic i company David Aragüete.

QUÈ ÉS UN PELEGRINATGE?

Un Pelegrinatge és compartir, és viatjar, és ajudar, és un retrobament, és viure la fe dels altres i la pròpia, …, però sobretot, és un servei cap als altres; cap als malalts i les persones amb discapacitat.

En un Pelegrinatge hi ha moltes tasques a fer, i els voluntaris es reparteixen en tota una colla de
serveis, tot sota el control de l’organització i de l’equip mèdic que ens acompanya. Actualment, entre els dos bisbats, peregrinem prop d’un miler de persones.

A Lurdes es va a viure molts moments de companyia, d’escoltar, de fe, de pau, de fer nous amics, de contagiar rialles, …, de passar-s’ho bé. Cinc dies de tot això combinat amb una sèrie d’activitats com
la processó de torxes al vespre, la missa internacional, la processó del Santíssim, o la passada per la
Gruta. També es fan activitats més lúdiques com és el show que els joves preparen cada any. Però sobretot, el que es fa a Lurdes és passar-s’ho molt bé.

Tothom hi té cabuda, joves, petits i grans. T’animem a què visquis aquesta aventura com a mínim una vegada i puguis descobrir un voluntariat molt humà, una gent magnífica i un racó de mon molt bonic.

Des del 1967, que les diòcesis de Vic i Solsona peregrinen conjuntament al Santuari de Lurdes.
Tota una colla de PEREGRINS AL SERVEI DE PEREGRINS.

 

Cartell lourdes PELEGRINATGE A LOURDES 2014-075 P1150070 EXPO

0 comentaris

Fes un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>